Magyarország

Magyarország

Fizetésforgalmi és okmányos szolgáltatások

Átutalások és beszedések

 

Az átutalások és beszedések manapság alapvető pénzforgalmi műveletnek számítanak, ugyanakkor egyre bonyolultabbá is válnak, amint nagy összegek kezeléséről, vagy határokon átívelő ügyletekről van szó. Ezért, akár hazai vagy nemzetközi, akár sürgős vagy normál pénzforgalomról van szó, az ING Wholesale Banking (WB ) jelen van és rendelkezik azzal a szakértelemmel, amelyre az Önök cégének szüksége van azok lebonyolításához.

Az ING WB által nyújtott minden igényt kielégítő pénzforgalmi szolgáltatások magukba foglalják az Európa-szerte alkalmazott fizetési megoldásokat (pl. SEPA), a hazai, illetve határokon átnyúló, továbbá a sürgős és többdevizás megoldásokat.

Lehetővé teszik az Ön fizetési megoldásai, hogy megfelelő likviditással rendelkezzen? Tapasztalt szakembereink a megoldásokat aszerint tudják testre szabni, hogy azok pontosan illeszkedjenek cége igényeihez. Ahhoz, hogy segíthessünk, engedje meg, hogy pénzügyi kihívásait feltérképezhessük!

 

• SEPA ismerettel rendelkező  szakértők

• Minden igényt kielégítő pénzügyi termékspektrum

• Cége igényeire szabott megoldások

 

Banki csatornák

 

Egy vállalat számára, ahol számos tranzakció bonyolódik nap mint nap, elengedhetetlen a pénzáramlás felett gyakorolt teljes kontroll a nap 24 órájában. Az ING Wholesale Banking (WB) a magas biztonsági szintű e-banking megoldások széles variációját kínálja, hogy Ön a hazai és nemzetközi pénzforgalmát rugalmasan, biztonságosan és könnyen  kezelhesse. Mindegyik megoldás szolgáltatások széles skáláját nyújtja, és megfelel a legmagasabb szintű iparági elvárásoknak. Megoldásaink kombinált  használatával könnyen optimalizálhatja vállalata cash flow-ját.

Internetes banki csatornáink szolgáltatások teljes választékát kínálják az Ön napi pénzügyi tevékenységéhez itthon és külföldön egyaránt. Csatornáink gyors és biztonságos hozzáférést, valamint rugalmas riportolási és egyeztetési lehetőségeket biztosítanak. Az ING Online szolgáltatásai lefedik teljes Közép- és Kelet-Európát.

Fájl transzfer szolgáltatásunk lehetővé teszi Ön számára, hogy teljesen automatizálja pénzügyi tevékenységét. SwiftNet megoldásunk lehetőséget biztosít Önnek, hogy tranzakciókat és riportokat küldjön és fogadjon egyetlen felület, formátum és biztonsági protokoll használatával.

Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, hogy megérthessük fizetési és cash flow problémáit. Örömmel segítünk Önnek kialakítani  egy testre szabott megoldást, ami leegyszerűsíti az Ön mindennapi folyamatait.

 • Magas biztonságú e-banking megoldások széles választéka a belföldi és nemzetközi fizetések kezelésére
 • Rugalmas, biztonságos és könnyű használat
 • Megfelelés a legmagasabb iparági követelményeknek
 • Helyi, regionális és globális megoldások

 

Payment factory

 

ING Wholesale Banking (WB) azért hozta létre az ING Payment Factory-t (PAF) megoldást, hogy Ön automatizálhassa és ezzel jelentősen megkönnyítse a mindennapi banki folyamatait.

Az ING PAF egy köztes felületet biztosít az Ön ERP rendszere és az ING rendszerei között, amivel leegyszerűsíti az Ön teljes fizetési folyamatát. Ön az ING PAF megoldás által kínált egységes csatornával, fájl formátummal és sztenderdekkel, illetve folyamatainak harmonizációjával növelheti rálátását a helyi irodákra, és kiemelkedő hatékonyságot érhet el. Egyetlen csatornán keresztül hozzáférhet az összes európai számlához, és termékhez.

 • A likviditás-menedzsment optimalizációja
 • Egységesség elérése az elosztási csatornákban és fájl formátumokban
 • A treasury IT rendszer költségeinek csökkentése
  • A hatékonyság és költséghatékonyság növelése a kézi beavatkozások számának csökkentése által
 • A helyi leányvállalatokra való rálátás növelése

 

Likviditás-menedzsment

 

Likviditás-menedzsment alatt azokat a tevékenységeket értjük, amelyek a vállalkozás folyamatos fizetőképességét biztosítják. A cégvezetés törekvéseinek középpontjában a szükséges pénzeszközök optimális szinten tartása kell, hogy álljon.

Pán-európai megoldások

Amennyiben növelni szeretné kontrollját a cash flow pozíciója felett, vagy maximalizálná kamateredményeit, a mi likviditás menedzsment megoldásaink megkönnyítik az életét. Az ING kiterjedt európai irodahálózata lehetővé teszi számunkra, hogy helyi szakértelmet és tudást biztosítsunk az Ön számára, ellátva Önt helyi és határon átnyúló likviditás-menedzsment megoldások teljes spektrumával, mint a cash balancing, cash pooling vagy netting.

 

Globális megoldások

 

A Bank Mendes Gans-on (BMG) keresztül globális megoldásokat is nyújtunk az Ön helyi banki infrastruktúrájához. A BMG az ING függetlenül működtetett leányvállalataként az egyetlen bank a világon, amely tevékenységének központjában a multinacionális vállalatoknak nyújtott likviditás és információ-menedzsment megoldások állnak. A BMG treasury szakembereket alkalmaz, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsa Önnek a különböző bankoknál, különböző devizákban vezetett számláik állományainak kezelésére. További információért, látogassa meg honlapjukat: www.mendesgans.com.

 

Az Ön vállalati igényeire tervezve

 

Az ING Wholesale Banking és a Bank Mendes Gans együtt szilárd likviditás menedzsment struktúrákat alkotnak – globálisan és lokálisan egyaránt –, amelyek az Ön vállalatának igényeire vannak tervezve.

 • Globális pénzállomány optimalizálása
 • Kamatköltségek csökkentése
 • FX és swap ügyletek szükségességének kiküszöbölése
 • Cash management napi szintű irányítása
 • Többdevizás, több országot érintő, multi-bank
 • A likviditási stratégia problémamentes bevezetése
 • Kiterjedt hálózat és magas szakértelemmel rendelkező csapat

 

Kártya megoldások

 

Akár kis-, közép- vagy nagyvállalkozó, az Ön intézményének szüksége van bankkártyára különféle tranzakciókhoz. Ezek lehetnek akár az alkalmazottai üzleti útjai vagy általános vállalati beszerzések is. Az ING kereskedelmi kártya megoldások minden méretű, illetve iparágban működő vállalatnak lehetőséget kínálnak kiadásaik egyszerű kifizetésére és kezelésére.

Az ING Wholesale Banking könnyebbé és hatékonyabbá teszi az üzleti kiadások kezelését és kifizetését.

Minden kifizetési módszer több irányítást ad az Ön számára üzleti kiadásai és fizetési folyamatai felett. Akármi is legyen a követelménye a fizetésekre és kártyákra nézve, készen állunk segíteni. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy testre szabhassunk egy kártya-megoldást az Ön számára, ami megfelel vállalata igényeinek.

 • Üzleti kiadások szabályozása
 • Költségcsökkentés a folyamat hatékonysága által
 • Fizetések elfogadása világszerte és kényelem az alkalmazottak számára
 • Az egyeztetések nyújtotta kényelem
 • Kereskedelem-finanszírozási megoldások

 

Kereskedelem-finanszírozási szolgáltatások

 

Amennyiben vállalata  export vagy import kereskedelemben érintett, létfontosságú, hogy legyen egy bank, amely partner az Ön globális üzleti tevékenységeinek bonyolításában. A tranzakciós kockázatok minimalizálásával az ING testreszabott, professzionális kereskedelem-finanszírozási termékei mindig a lehető legjobb helyzetet teremtik meg az Ön vállalata számára.

Kereskedelem-finanszírozási termékeink magukba foglalják az akkreditívek teljes körét, az okmányos inkasszókat, illetve bankgaranciákat is. Az akkreditívvel  (ami okmányos meghitelezés néven  is ismert) a vevő bankja ígéretet tesz fizetés teljesítésére az eladó számára megfelelő feltételek teljesülése esetén. Az okmányos inkasszók, csakúgy mint az akkreditívek, csökkentik a nemzetközi tranzakciók fizetési kockázatát, míg  a bankgaranciával az Ön kötelezettségei a harmadik fél  felé biztosítva vannak. Mindegyik termék biztonságot és védelmet nyújt a nemzetközi kereskedelem kockázatai ellen, amennyiben a tranzakció nem a tervezettek szerint zajlana le.

Importőrök és exporőrök szintén használhatnak akkreditívet abból a célból, hogy finanszírozáshoz jussanak. Egy exportőr, például, finanszírozást kaphat helyi bankjától a termékek legyártására, mivel ez a bank biztosította, hogy a fizetés meg fog érkezni, amint a dokumentumokat részére megfelelő módon bemutatják.

Kereskedelem-finanszírozási szakértőink megismerik az Ön üzletmenetét, hogy az ön specifikus helyzetére szabott megoldást kínálhassunk az Ön számára. Termékeink egyetlen testreszabott termékké kombinálhatók és formálhatók, amely segít Önnek a kockázatok csökkentésében, és sikeressé teszi vállalkozását.

 • Globális üzleti tranzakciók megszervezése
 • Tranzakciók kockázatának minimalizálása
 • Az Ön igényeinek megfelelő termékek kínálata



ING Ügyfélszolgálat

 

1. Telefon- és telefaxszámok, e-mail cím

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban felmerült általános kérdések esetén kérjük, hívja az Ügyfélszolgálati Osztályunkat.
Központi telefonszám: +36 1 235 8800
E-mail cím: Bank.Info.hu@ingbank.com

Treasury Sales Osztály elérhetősége:
Telefon: 235-8500
Telefax: 235-6761

2. Az Ügyfélszolgálaton alkalmazott azonosító adatok köre:

Ügyfélnév (számlatulajdonos neve)
Azonosító jelszó

3. ING Cards Amsterdam szolgáltatás

Amennyiben ING Bank N.V. által kibocsátott ING Corporate bankkártyával rendelkezik, kérjük, hogy a Kártyaszerződésben feltüntetett ügyfélszolgálati elérhetőségeken lépjen kapcsolatba kollegáinkkal.
 
Az ING Corporate Cards Amsterdam elérhetőségei:
Ügyfélszolgálat: +31 (0)10 428 95 81
 Back office: support.corporate.card@ing.nl

Tájékoztatók

Letölthető nyomtatványok

IBAN kalkulátor

SWIFT-kód: INGBHUHB